Lastest Blogs

18 dec, 2013 By mHouse Guru In Blog Automatizari Comment 0 Hit 3096

Porti automate - Instalare

Instalarea automatizarilor de porti incepe de la achizitia sistemului de automatizare. O alegere mai putin potrivita din punct de vedere tehnic poate aduce costuri suplimentare inutile. O automatizare aproape potrivita duce la modificari si adaptari costisitoare nejustificatea.

Read more

18 dec, 2013 By mHouse Guru In Blog Automatizari Comment 0 Hit 1436

Deblocarea automatizarilor de porti mHouse

In situatiile mai putin placute cand avem o avarie la sistemul electric mHouse ofera ca solutie de backup, pentru deschiderea portilor automate, posibiliatea de a conecta o baterie de backup dedicata.

Read more

9 sep, 2017 By mHouse Guru In Blog Automatizari Comment 0 Hit 1552

Fotocelule mHouse PH100

mHouse ofera pentru automatizarea un sistem de protectie cu fotocelule PH100. Acestea sunt simplu de instalat si ofera siguranta la inchiderea sau deschiderea accidentala a portilor. PH100 este un set de fotocelule pe doua fire in sistem de comunicare ECSBus.

Read more

9 sep, 2017 By mHouse Guru In Blog Automatizari Comment 0 Hit 3203

Programarea telecomenzilor mhouse

Telecomanda GTX4 a inlocuit modelul mai vechi TX4. Functiile, numarul de butoane si bateria sunt identice, GTX4 vine cu o forma circulara este mai rezistenta la socuri si include suport pentru autoturism. Programarea la automatizarea mHouse se face prin inrolarea in memoria receptorului radio integrat in centrala de control a automatizarii. 

Read more